Barbara Bandel in stoel

Over Barbara Bandel

Toen ik een jong meisje was voelde ik mij al anders dan andere kinderen. Ik zag dingen om mij heen, voelde veel situaties aan en pikte sferen automatisch op.

Dat was voor mij moeilijk te benoemen en te begrijpen, vooral toen bleek dat niet iedereen de dingen voelde en zag zoals ik dat deed. Ik dacht dat iedereen dezelfde dingen ondervond en net zo gevoelig was als ik. Toen ik ouder werd begreep ik dat ik paranormaal was. Later is daar ook mijn mediumschap (= bewustzijnsvorm waarin je kunt communiceren met overledenen) bijgekomen.

Alle antwoorden zitten in jezelf maar soms heb je iemand nodig die bij bepaalde situatie’s en beslissingen een duidelijk licht hierop kan laten schijnen.

Eerst gaf ik "consulten" aan familieleden, vrienden en vriendinnen waarbij ik gebruik maakte van mijn helderziend-, helderwetend-, helderhorend- en heldervoelendheid, maar al snel groeide dit uit via mond op mondreclame tot een drukke praktijk. Nu komen mensen uit alle delen van Nederland en zelfs daarbuiten naar mij toe. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit werk mag doen en zoveel mensen mag helpen.

Barbara Bandel praktijk Alle antwoorden zitten in jezelf maar soms heb je iemand nodig die je bij moeilijke kruispunten, beslissingen of andere situatie's in je leven het je weer duidelijk en begrijpelijk kan laten inzien. Ik kan je helpen met vragen over je relatie, werk, financiën, gezondheid etc. Geen enkele vraag is raar of gek.

Tijdens een (telefonisch) consult vertel ik de mensen dat ze niet naar een toekomstvoorspelling mogen gaan leven. Ik heb de regel gesteld dat iemand niet meer dan 2 x per jaar op consult mag komen bij mij. Neem de voorspellingen en de inzichten als extra kennis met je mee en leef je eigen leven op de manier zoals jij voelt dat het goed is. Je eigen intuïtie is vele malen belangrijker.

Soms is het handig om een handvat aangereikt te krijgen of een bevestiging te krijgen op dat wat je zelf al voelt, maar daarna is het belangrijk om op je eigen gevoel weer verder te leven en in vertrouwen je eigen keuzes te maken. Het is ook absoluut niet de bedoeling dat mensen afhankelijk gaan worden van voorspellingen want dan loop je het gevaar dat je je eigen leven uit handen geeft en zodoende de lessen niet leert die geleerd dienen te worden.

3 Testimonials

Image

Ernst

2017-10-18 19:11:25

Hallo Barbara, Mijn intuitie werkt weer, c.q luister ernaar dus ben gewaarschuwd…..daarnaast weet ik wat mijn pad is. Bedankt voor je energie en hulp, was wederom erg goed! Liefs Ernst

Image

P

2017-10-18 19:26:30

Hallo Barbara, Vandaag was ik om 11 uur bij je en jij gaf aan dat mijn moeder bij haar heengaan is opgevangen door een Liesbeth/Maria. Het deed mij niet meteen een belletje rinkelen, maar toen gaf jij aan dat het iemand is die vroeger een paar huizen verderop woonde. Nu blijkt de moeder van haar beste vriendin voluit Elisabeth Maria te heten! (Ik kende haar alleen als Lies). Daar had ze een hele goede band mee☺️ Ik vond het heel bijzonder vanmorgen. Nogmaals dank! Groetjes, P

Image

anoniem

2017-09-07 11:24:42

Is het mogelijk om zelf ook een Hoofdgids van iemand te worden als je dat zou willen? En moet je daar dan een soort van examen voor afleggen voordat dat mogelijk is? Misschien een rare vraag maar ik stel hem toch maar gewoon want dit houdt me al een tijdje bezig

Laat een testimonial achter

Voor informatie of het maken van een afspraak, mail, Sms of WhatsApp info@barbara-paragnost.nl 06 23 29 58 90