Barbara Bandel in stoel

Over Barbara Bandel

Toen ik een jong meisje was voelde ik mij al anders dan andere kinderen. Ik zag dingen om mij heen, voelde veel situaties aan en pikte sferen automatisch op.

Dat was voor mij moeilijk te benoemen en te begrijpen, vooral toen bleek dat niet iedereen de dingen voelde en zag zoals ik dat deed. Ik dacht dat iedereen dezelfde dingen ondervond en net zo gevoelig was als ik. Toen ik ouder werd begreep ik dat ik paranormaal was. Later is daar ook mijn mediumschap (= bewustzijnsvorm waarin je kunt communiceren met overledenen) bijgekomen.

Alle antwoorden zitten in jezelf maar soms heb je iemand nodig die bij bepaalde situatie’s en beslissingen een duidelijk licht hierop kan laten schijnen.

Eerst gaf ik "consulten" aan familieleden, vrienden en vriendinnen waarbij ik gebruik maakte van mijn helderziend-, helderwetend-, helderhorend- en heldervoelendheid, maar al snel groeide dit uit via mond op mondreclame tot een drukke praktijk. Nu komen mensen uit alle delen van Nederland en zelfs daarbuiten naar mij toe. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit werk mag doen en zoveel mensen mag helpen.

Barbara Bandel praktijk Alle antwoorden zitten in jezelf maar soms heb je iemand nodig die je bij moeilijke kruispunten, beslissingen of andere situatie's in je leven het je weer duidelijk en begrijpelijk kan laten inzien. Ik kan je helpen met vragen over je relatie, werk, financiën, gezondheid etc. Geen enkele vraag is raar of gek.

Tijdens een (telefonisch) consult vertel ik de mensen dat ze niet naar een toekomstvoorspelling mogen gaan leven. Ik heb de regel gesteld dat iemand niet meer dan 2 x per jaar op consult mag komen bij mij. Neem de voorspellingen en de inzichten als extra kennis met je mee en leef je eigen leven op de manier zoals jij voelt dat het goed is. Je eigen intuïtie is vele malen belangrijker.

Soms is het handig om een handvat aangereikt te krijgen of een bevestiging te krijgen op dat wat je zelf al voelt, maar daarna is het belangrijk om op je eigen gevoel weer verder te leven en in vertrouwen je eigen keuzes te maken. Het is ook absoluut niet de bedoeling dat mensen afhankelijk gaan worden van voorspellingen want dan loop je het gevaar dat je je eigen leven uit handen geeft en zodoende de lessen niet leert die geleerd dienen te worden.

3 Testimonials

Image

Joris

2018-04-16 20:29:22

Dag Barbara, inmiddels zo’n 17 jaar doe ik jaarlijks een consult bij je. Ik ben altijd aangenaam verrast dat ik niets hoef te vragen, en je inzichten komen van zelf. Liefdevol corrigerend, gewetensvol, altijd haarscherp en to-the-point. Belangrijkste graadmeter; alles komt uit wat je hebt voorspeld. Vooral op het moment dat je het niet meer verwacht. Top! Groet, J.

Image

Ernst

2017-10-18 19:11:25

Hallo Barbara, Mijn intuitie werkt weer, c.q luister ernaar dus ben gewaarschuwd…..daarnaast weet ik wat mijn pad is. Bedankt voor je energie en hulp, was wederom erg goed! Liefs Ernst

Image

2018-04-14 22:51:46

Hallo Barbara, Bij deze wil ik je bedanken voor de antwoorden die je me hebt gegeven middels een email-consult. En ook vooral de manier waarop ik aan mezelf kan werken. Ik ga dat zeker doen, mediteren en visualiseren. Ik voel me enorm door je geholpen, dat geeft me veel rust. En ook dat er echte liefde op mijn pad komt maakt me erg blij. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Y

Voor informatie of het maken van een afspraak, mail, Sms of WhatsApp info@barbara-paragnost.nl 06 23 29 58 90