Wanneer weet je of je bij de juiste paragnost zit?

Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld en de enige manier om daarachter te komen is je gevoel te volgen. Zodra jij het gevoel hebt dat het klikt tussen jou en de paragnost dan zit het goed. Je intuïtie zal altijd een seintje doorgeven. Het Barbara Bandel - Juiste Paragnost, Paragnosten helpt zeker mee als je via mond tot mond reclame goede verhalen hebt gehoord maar daarnaast moet het tussen jou en de paragnost klikken. Een goede paragnost zal ook eerlijk zeggen als hij of zij over een bepaald onderwerp niets doorkrijgt.

Als het klikt tussen jou en de paragnost dan zit het goed.

Maak van tevoren een vragenlijst. Toets bij jezelf of wat er wordt gezegd resoneert in jou. Laat altijd de paragnost beginnen. Hij of zij zal vrijwel direct doorkrijgen waar jij nu in je leven staat en vaak begint een consult met de uitleg en het beantwoorden van vragen die jou op dit moment bezig houden (zonder dat je de vragen hoeft te stellen).

Als de paragnost begint met jou allerlei vragen te stellen dan heb je te maken met een vorm van ‘cold reading’: Cold reading ("koud lezen") is een methode om, zonder werkelijk iets over de gesprekspartner te weten, bij die gesprekspartner de indruk te wekken dat men wel iets over hem weet. Deze wordt door waarzeggers, bij politieverhoren en soms bij verkoopgesprekken toegepast. bron: Wikipedia

3 Reacties

Image

Eric

2018-04-08 20:33:09

Wat een interessante uiteenzetting over brein versus hogere zelf. De conventionele en materialistisch gerichte wetenschap komt er ook steeds meer achter dat het brein beperkt is en er een hoger bewustzijn buiten het brein moet zitten dat ontwerpt en aanstuurt. Het zou mooi zijn als deze ontwikkeling ervoor gaat zorgen dat de mensen op aarde elkaar beter begrijpen en we voortaan in vrede kunnen leven. Ik hoop het zeker!

Image

Thea

2017-09-07 11:26:24

Of iemand druk bezet is, vind ik ook een teken aan de wand.

Image

Betty

2017-09-07 11:26:40

Inderdaad je gevoel volgen en ik denk ook dat het goed is om geen onrealistische verwachtingen te hebben. Des te meer ontvang je tijdens de reading. Dat is mijn ervaring.
Groetjes Betty

Voor informatie of het maken van een afspraak, mail, Sms of WhatsApp info@barbara-paragnost.nl 06 23 29 58 90