Vragen over 'tijd'

De boodschappen die doorgegeven worden komen uit een dimensie waar geen tijd bestaat. Voor ons op Aarde is dat moeilijk voor te stellen want bijna alles valt of staat hier met tijd.

Barbara Bandel - Juiste Paragnost, Paragnosten Veel mensen - en dat is erg begrijpelijk - willen weten "wanneer komt die baan, partner, verhuizing, kinderen" etc. Er zijn vaak zoveel factoren van invloed waardoor het vrijwel onmogelijk is om een pin-point uitspraak qua "tijd" te geven.

wat is dichtbij en wat is ver weg? Zijn dat dagen, maanden, weken of jaren?

Iets kan hooguit dichtbij of ver weg voor ons voelen maar dan nog... wat is dichtbij en wat is ver weg? Zijn dat dagen, maanden, weken of jaren? Twee "nachten" van rust in die andere dimensie kan vijf jaar verder zijn hier op Aarde. Voor ‘boven’ is 1 jaar een bladzijde uit een boek die omgeslagen wordt, voor ons voelt een jaar totaal anders.

Als je een voorspelling over tijd krijgt neem dit dan met een slag om de arm want de kans is groot dat het eerder of later zal gaan gebeuren.

2 Reacties

Image

Syl

2017-09-07 11:25:39

Ik vraag mij af of het wel goed zou zijn als paragnosten bij alles een tijd zouden kunnen zeggen. Want ga je er dan niet naar leven vraag ik mij af?
En het risico is dat men dan in een wachtstand gaat staan in plaats van nu op dit moment te leven. Groet, Syl

Image

Gert-Jan

2017-09-07 11:25:50

Door de Wet van aantrekking kun je situaties en gebeurtenissen sneller naar je toe laten komen. Tijd is dan ook iets wat men in mijn optiek geheel in eigen hand heeft.

Voor informatie of het maken van een afspraak, mail, Sms of WhatsApp info@barbara-paragnost.nl 06 23 29 58 90