Gids schrift consult

Barbara gids schrift consult

Persoonlijk Gids-schrift met betrekking tot de ontwikkeling van jouw ziel

Een van mijn doelen is om samen met mijn Gidsen, mensen bewust te maken van het bestaan van hun eigen Gidsen en hen hiermee in contact te brengen. We zijn nooit alleen, we worden liefdevol geholpen door diegenen die onvoorwaardelijk van ons houden, onze Gidsen.

Als terugkijken pijn doet - vooruitkijken je bang maakt - kijk dan naast je - ik ga met je mee - elke dag opnieuw....je Gids

Jouw eigen Gids kent jou door en door. Met behulp van jouw Gids kan ik een Persoonlijk Gids-schrift voor jou maken.

Wat houdt dit in en hoe komt dit tot stand?

Je stuurt een foto van jezelf per e-mail: info@barbara-paragnost.nl Graag een foto waar je alleen op staat en in de camera kijkt.

Ik stem mij af op jouw energie en maak contact met jouw Hoofdgids. (uitleg over Hoofdgidsen)
Hij of zij zal jou het volgende vertellen:

  • Met welk doel is hij of zij bij jou?
  • In welke levensfase zit jij op dit moment?
  • Welke persoonlijke eigenschappen zullen (sterker) naar voren komen in de komende jaren en welk doel hebben zij in jouw leven?
  • Welke persoonlijke ontwikkeling(en) kun je de komende jaren verwachten?
  • Wat is jullie connectie vroeger op de aarde geweest?
  • Wat is de opdracht van jouw ziel?
  • Welk doel wil jouw ziel bereiken in dit leven?
  • Alle verdere informatie die jouw Gids door wil geven aan jou.

Het is een diepgaand Gids-schrift waardoor jij jezelf beter leert kennen en begrijpen en waardoor je te weten komt welke innerlijke verandering(en) er de komende jaren gaan plaatsvinden. Het wordt in duidelijke -niet zweverige- taal weergegeven.

Een Persoonlijk Gids-schrift beschrijft innerlijke verandering(en) die de komende 5 a 10 jaar beslaan. Verandering(en) vinden eerst in ons innerlijk hun weg en manifesteren zich daarna naar de buitenwereld toe. Je hoeft geen vragen te stellen, ik heb alleen jouw foto nodig.

Wil je een Persoonlijk Gids-schrift voor iemand anders laten maken dan kan dat alleen met schriftelijke toestemming van de ander.

Binnen een maand mag je het Persoonlijk Gids-schrift per e-mail verwachten via een geluidsopname. De opname is af te luisteren via o.a. Windows Media Player.

De wachttijd voor gids-schriften is dusdanig lang geworden dat ik helaas tijdelijk moet stoppen met het aannemen van nieuwe aanvragen. Mijn excuses hiervoor.

Investering: 49 euro inclusief btw. De betaalgegevens mail ik na ontvangst van jouw foto.

Consult boeken

Gids schrift

€49

Trakteer jezelf op een gids schrift consult van Barbara.

Boek nu

Testimonials Gids schrift consult

Hoi Barbara, Hartelijke bedankt voor het mooie gids-schrift. Ik ben diep geroerd en geraakt. Nogmaals dank je wel Groetjes, W

W

Geplaatst op 2017-07-20 11:36:54

Hallo lieve Barbara, Wat ben ik ontzettend blij en gelukkig met mijn persoonlijke gidsschrift. De tranen liepen meteen over mijn wangen. Dit ging zo over mij en over mij alleen! Prachtig gewoon. Het sterkt me enorm in het proces waar ik nu middenin zit. Ik heb je document al minstens 10 keer gelezen en ik zal dat nog vaak doen. Wat ben ik blij dat mijn vriendin me kennis heeft laten maken met jouw wijsheid. Heel veel dank hiervoor. Met de allerhartelijkste groeten, B

B

Geplaatst op 2017-07-20 11:47:36

Voor informatie of het maken van een afspraak, mail, Sms of WhatsApp info@barbara-paragnost.nl 06 23 29 58 90